Omfangsdræn Pris – Hvad koster et omfangsdræn?

Specielt omkring gamle huse med etablerede fliser og haver kan det være svært at sætte en umiddelbar pris på et omfangsdræn over telefon eller mail. Den normale procedure er derfor, at ASJA GROUP kommer ud og besigtiger grunden og derefter afgiver et tilbud på en pris.

Her vil prisen på omfangsdrænet blive fastsat efter etableringsomkostningerne, der som regel kræver omkring 2 meter hele vejen rundt om huset, der skal være til rådighed for maskiner mv. Det kan på større grunde også være nødvendigt at rydde en passage for maskinerne op til huset, ligesom at der skal være fri passage ind på grunden.

Omfangsdrænets gravearbejde kræver ca. en halv meter i bredden alt efter jordens sammensætning mv.

Under besigtigelsen af grunden vil ovenstående faktorer indgå i den samlede vurdering af, hvad det koster at lave omfangsdrænet. Der er hertil mulighed for at indgå en vedligeholdelsesaftale, både hvis omfangsdrænet er etableret med en pumpebrønd, og hvis det løber som gravitation.

 

Kontakt ASJA GROUP for flere detaljer om hvad et omfangsdræn koster

Kontakt gerne ASIA GROUP for at høre mere omkring pris på omfangsdræn. Med lang erfaring inden for området har ASJA GROUP fordelagtige priser, og kunderne er sikret professionelt udført arbejde fra dygtige fagfolk.