Moderne regnvandsfaskiner – Etableres på hele Sjælland

Faskiner, der også kaldes regnvandsfaskiner, kan etableres af ASJA GROUP på hele Sjælland. Regnvandsfaskiner har flere fordele, men den primære funktion er at omsamle regnvandet og lede det ned i jorden. På denne måde ledes regnvandet ned til grundvandet, hvor det hører hjemme – i stedet for at havne i kloakken.

De moderne regnvandsfaskiner kræver langt mindre gravearbejde end tidligere, da der er mere luft i nye bioblokke. Hermed er etableringsprisen også blevet væsentligt reduceret – og har dermed gjort installationen mere fordelagtig.

Regnvandsfaskiner kan i byområder gøre en stor forskel for grundvandsbeholdningen, da mere end 90 % af regnvandet i dag ender i kloaksystemerne. Ved at benytte regnvandsfaskiner vil kloaksystemerne blive aflastet. Endvidere kan man spare udgiften til at sammenkoble kloakken med afløbet.

 

Regnvandsfaskiner til gode priser i Roskilde, Slagelse, Holbæk og Ringsted

ASJA GROUP har i flere år etableret regnvandsfaskiner i områderne omkring Store Merløse – Slagelse, Holbæk, Roskilde og Ringsted til fordelagtige priser og udfører i dag projekter på hele Sjælland.

Kontakt ASJA GROUP for at høre mere om regnvandsfaskiner samt pris på faskiner mv.