Dræn i haven fra professionelle fagfolk

Omfangsdræn etableres i mange tilfælde som dræn i haven. Drænet er typisk ønsket ved gamle huse og andre bygværker for at holde dem tørre og samtidigt forhindre fugt i at trænge op gennem fundamentet. Det er specielt de ældre huse, der er i risikozonen for at få oversvømmet kælderen, da de i mange tilfælde er etableret uden et dræn i haven rundt om bygningsværket. Dette kan dog også skyldes et dårligt udført arbejde eller pga. manglende vedligeholdelse. Udover risikoen for oversvømmelse vil man også kunne se mindre eller større fugtskader på kældervæggene, og fugtige kældre kan hertil være skadelige for helbredet, hvis man opholder sig meget i dem.

 

Dræn i haven i Holbæk, Roskilde, Slagelse og Ringsted samt resten af Sjælland

Specielt over de seneste år har der været en stigning i fugt- og vandskader i kældre pga. kraftig nedbør og oversvømmede kloaker. Sidstnævnte kan dog ikke modvirkes med et dræn i haven og kræver derfor et højvandslukke, der forhindre tilbageløb fra kloakken.

ASJA GROUP, der er beliggende i Store Merløse i området imellem Slagelse, Ringsted, Holbæk og Roskilde, har lang erfaring med etableringen af dræn i haven og indgår i dag i entrepriseaftaler over hele Sjælland.

Kontakt gerne ASJA GROUP for at høre mere om dræn i haven og kom fugten eller oversvømmelser i kælderen effektivt til livs med professionelt udført arbejde.