HVAD ER EN KØKKENBRØND?

På ældre huse er det ret normalt ar der er etableret en køkkenbrønd. Køkkenbrønden er i princippet det samme som en sandfangs brønd eller en fedtudskiller, men her er afløbet fra køkkenhåndvasken også blevet tilsluttet. Dette gjorde man i gamle dage hvor man selv behandlet spildevandet på egen grund, f.eks. . med et nedsivnings anlæg. Dette gjorde at fedt fra køkkenhåndvasken bliver i køkkenbrønden og ikke stopper nedsivnings anlægget til. Men med nutidens lidt mere modernet kloakker er køkkenbrøndene ikke længere nogen fordel, Desværre ser vi faktisk ret tit at de giver problemer, (Stoppet køkkenbrønd) såsom tilstoppede afløb og lugt gener. ydermere er det med lov vedtaget at hvis man ændre på en afløbs installation hvor der er køkkenbrønd, så er man forpligtede til også at fjerne køkkenbrønden.

Brugte asja group i forbindelse med ny kloak til udhuset til ny vaskemakine. Aftalen blev holdt til punkt og prikke og er fuld tilfreds med arbejdet. Anbefalder asja group til kloak og entreprenør arbejde.

Børge Frisbæk

Anmeldelse fra Facebook

Vi anbefaler altid at man fjerner køkkenbrønden og laver direkte afløb fra køkkenet. Nogle steder bliver køkkenbrønden også brugt som sandfang for overfladevand eller tagvand. her er det så nødvendigt at monterer et nyt sandfang ved siden af for regnvand.

ASJA GROUP udfører alle typer for reparationer og ny anlæg inden for kloak. Herunder også stoppet køkkenbrønde. Kontakt os for mere viden og pris på arbejder vedr. køkkenbrønde. Vi servicere hovedsageligt området på midt Sjælland og ind mod København. Altså et området mellem Ringsted, Slagelse, Holbæk, Roskilde, op til Holte og ned til Køge og tilbage til Ringsted. Ligger du uden for dette område er du stadig meget velkommen til at kontakte os, så skal vi se om vi har mulighed for at hjælpe dig af med dine kloak problemer.

Se også : Højvandslukke