Speciel uddannet "KESSEL Service® Tekniker"

Vi er speciel uddannet “KESSEL Service® Tekniker”

Vi er speciel uddannet “KESSEL Service® Tekniker”

HØJVANDSLUKKER – MODVIRKER OVERSVØMMELSE I KÆLDER

En højvandslukke bruges de steder, hvor der er risiko for at kloakken bliver overfyldt og derved får tilbageløb ind i hus og kælder. Har man prøvet at få fyldt kælderen op med vand, så ved man hvor irriterende og ærgerligt, at det er. Det er ikke bare et kæmpearbejde at rydde op efter en oversvømmelse, det kan også forårsage vandskader i vægge, døre og fodpaneler for ikke at snakke om inventar der aldrig kan bruges igen bagefter.

Højvandslukker fås i mange forskellige udformninger

Det mest normale er at montere højvandslukker på hovedledningen ud af bygningen eller kælderen således, at alle ledninger efter højvandslukkeren er sikret.

Det er dog også muligt at montere et gulvafløb hvor højvandslukker er indbygget.

Højvandslukker med dæksel til kældergulv

Manuel højvandslukker

Højvandslukke kan virke både automatisk og manuelt. Hvis du normalt ikke bruger afløb i kælderen, så er det anbefalingsværdigt at montere et manuelt gulvafløb. Denne form for højvandslukke fungerer på den måde, at den som hovedregel altid skal være lukket, for at modvirke tilbageløb i kloakken. Hvis man så skal benytte afløbene i kælderen, så åbner man manuelt for sit højvandslukke. Heri sidder der endda en ekstra automatisk højvandslukke, så selv om man åbner, er man stadig sikret. Fordelen ved at lukke højvandslukket manuelt er at så ved du at dit afløb er 100 % lukket og fastholdt. I den automatiske højvandslukke kan man risikere, at der i det tilbageløbende spildevand kan være noget der kan blokere højvandslukket, og at det derved ikke lukker 100 % tæt. Med den manuelle lukkemekanisme er du derimod helt sikker på, at dit højvandslukke er helt tæt.

Se også : Fedtudskiller

Brugte asja group i forbindelse med ny kloak til udhuset til ny vaskemakine. Aftalen blev holdt til punkt og prikke og er fuld tilfreds med arbejdet. Anbefalder asja group til kloak og entreprenør arbejde.

Børge Frisbæk

Anmeldelse fra Facebook