Olieudskiller

Olieudskiller til bl.a. tankstationer og autoværksteder

 

Olieudskillere bruges ofte på tankstationer, autoværksteder og vaskepladser for entreprenør-materiel. Funktionen i olieudskilleren er selvfølgelig at separere olien fra spildevandet, således at det ikke føres ud til rensningsanlægget.

 

Olieudskilleren virker i store træk på samme måde som et sandfang eller en fedtudskiller. De største forskelle er nok bare, at alle gummipakninger er oliebestandige. Langt de fleste olieudskiller er monteret med en alarm, der advarer, når olie niveauet er ved at nærme sig maksimum. Udtømningen forgår på næsten samme måde som at skumme fløden fra mælk.

 

Ved etablering af nye tankstationer og autoværksteder vil det oftest være et krav fra kommunen, at der etableres olieudskiller på alle afløb, hvor der kan forekomme olie i spildevandet.

 

I alle de tilfælde hvor der skal installeres olieudskiller, er det ikke kun olieudskilleren der vil blive en ekstra omkostning i forhold til et almindeligt afløbsanlæg. Alle rør før olieudskilleren skal også være specielle pvc rør med oliebestandige læbetætningsringe, ellers vil alle rørene med tiden blive utætte. Dette vil føre til indendørs lugtgener på sigt, da spildevandet vil løbe ud under gulvet.

 

ASJA GROUP står altid klar til råd og vejledning samt priser på montering af olieudskiller.

 
 
 
 

ASJA GROUP v/Asbjørn Janum

Bygaden 41

4370 Store Merløse

Mobil - 28 101 110

Mail - [email protected]

CVR- 26852307

SE - 30994442

KFUL - 11716