Ny kloak til helårsboligen eller sommerhuset

ASJA GROUP har flere års erfaring med at etablere nye kloakker både i helårsboliger, til etageejendomme og i sommerhuse. Vi udfører tilmed også kloakker til skurvogns pavilloner. og alle andre steder hvor der kunne være behov.

Når vi snakker om nye kloakker, så er det i dag, næsten altid i plast, dog kan der være enkelte tilfælde hvor der er brug for rustfrie stål rør, og endnu mere sjældne tilfælde skal der glaserede ler rør til. Dette er dog kun i de helt tunge kemi fabrikker hvor afløbene skal modstå meget aggressive væsker.

Til de helt almindelige beboelse ejendomme, og langt de fleste erhvervs ejendomme er det mere end rigeligt med plast rør. (PVC og PP rør) Til alm. boliger er det normalt nok med 110 mm plast rør, dog kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at dimensionere op til 160 mm rør hvis der er mange enheder koblet til kloakken. Normalt ville dette kunne undgås med at udlufte kloakledningen, dette gøres ved at føre den bagerste del af ledningen op over taget, lige som en faldstamme. Ved at udlufte kloakken får den væsentlig større kapacitet.

God service i forbindelse med leje af rendegraver. Al det praktiske gik lige så forrygende som kommunikationen i forbindelse med lejen. En god oplevelse på alle måder.

Esben Meyer Christensen

Anmeldelse fra Facebook

Taler vi om store arealer som P-pladser eller tagflader på mere end 5-600 m2 vil der være behov for at gå op i 160 mm plast rør. Dette er nødvendigt for at kloakken skal kunne følge med selv under kraftige regnbyger.

Så uanset om du skal have lavet kloak til det nye anneks i sommerhuset eller om der skal laves kloak i det nye kontor domicil så har ASJA GROUP kapaciteten til at klare opgaven til aftale tid og pris. Vi udarbejder altid et tilbud på vores arbejder således at vores kunder ved hvad de kan forholde sig til. Således er der aldrig tvivl om hvad der er med i tilbuddet og hvad der ikke er med. Husk vi dækker hele området mellem Ringsted-Slagelse-Holbæk-Roskilde-Holte-Køge og tilbage til Ringsted igen. Skulle du alligevel ligge uden for dette område er du stadig velkommen til at kontakte os, så skal vi se om vi kan hjælpe dig med din opgave.

Se også : Omfangsdræn