Rottespærre sikrer dit hjem mod rotter

 

Få sikret dit hus mod ubudne gæster. Vi står for alt og vi gør det nemt, sikkert og billigt!

Bliv sikret i dag for kun
kr. 2.200,00*

*Prisen er kun gældende ved ledninger på 100 mm. og samtidig oprettelse af service aftale på vedligeholdelse af rottespærren.

Ring 28 10 11 10 og bestil med det samme! Du kan også nemt udfylde vores formular.

Antallet af rotte anmeldelser er støt stigene i Danmark.

Det betyder at rotterne har det godt og trives i vores kloakker. Og det er også i det store hele okay, så længe de bliver i kloakken, der gør de lige frem nytte.

MEN - så snart de kommer op i jeres hus og have og hvor de ellers kan opholde sig så er det ikke sjovt mere. Skaderne fra rotter kan være enorme hvis de først har fundet vej til din bolig. I henhold til gældende lovgivning skal man sikre sit hjem mod rotter, det gælder også i afløbet.

En rotte spærre er et indgreb i kloakken og kræver man er Aut. Kloakmester virksomhed For at måtte udføre dette. Derudover skal man også være certificeret rotte spærre montør, se vores certifikat her.

Når først rottespærren er monteret skal den både anmeldes til kommunen og serviceres, da det igen er et indgreb i kloakken skal det også gøres af en Aut. Kloakmester. En service kontrakt koster fra kr. 1200,00 inkl. moms For enfamiliehuse pr. År. Med en service kontrakt i hånden kan det i mange tilfælde lade sig gøre at få nedsættelse af forsikrings præmie, således at det i sidste ende stort set ikke kommer til at koste noget at sikre sig mod rotterne.

En rotte spærre giver i øvrigt ikke større risiko For stoppe kloak eller andre problemer end normalt. Ring eller mail til os allerede i dag, så sikre vi dit hjem mod de små pelsdyr.

Bliv ringet op!

Du kan hurtigt og nemt udfylde nedenstående formular. Herefter vil du blive ringet op, hurtigst muligt.