Stoppede kloak?

En stoppede kloak er noget af det værste de fleste ved. Kloakken skal altid virke.

Uanset om du behandler spildevandet på egen grund eller og du er tilsluttede til offentlig kloak, så er der altid mulighed for at kloakken kan stoppe til.

En tilstoppede kloak kan opstå af flere grunde. I de fleste tilfælde er det fordi rørene er i meget dårlig forfatning. Det er typisk åbne og forskudte samlinger på gamle ler og beton rør der giver problemer. I de åbne samlinger er der stor mulighed for rødder til at trænge ind i kloakken og stoppe til. En kortvarig løsning på dette kan være at lave en spuling med rodskæring, men dette er ikke en holdbar løsning. Rødderne vil efter kort tid igen fylde kloakken ud og stoppe til. Her er løsningen at få gravede den del af kloakken op og få lavet nogle tætte samlinger så man bliver af med rødderne.

Andre gange kan det også være forkert brug af kloakken der kan føre til stoppede afløb. Vi ser tit at kloakken bliver brugt som skraldespand for ting som ørerensere, bind og sågar bleer samt meget meget mere. dette er kloakken ikke bygget til at kapere. Det er derfor vigtigt at huske hvad kloakken skal bruges til og hvad der skal i skraldespanden.

God service i forbindelse med leje af rendegraver. Al det praktiske gik lige så forrygende som kommunikationen i forbindelse med lejen. En god oplevelse på alle måder.

Esben Meyer Christensen

Anmeldelse fra Facebook

Nogle få gange ser vi dog også at vi har med en helt almindelig forstoppelse af gøre. Her er det den nemme løsning der kan klare problemet nemlig en ordenlig spuling og rensning af dine afløb.

Har du problemer med din kloak er du altid velkommen til at kontakte os, vi kan i langt de fleste tilfælde som autoriserede kloakmester hjælpe dig af med problemet.

Se også : Højvandslukke